Politica de Confidențialitate

Ultima actualizare: 20 septembrie 2023

Politica de confidențialitate

Suntem angajați în protejarea și respectarea confidențialității datelor dvs. personale. Prin urmare, această politică de confidențialitate explică ce date colectăm, cum le utilizăm și cum le protejăm. Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de mai jos pentru a înțelege practicile noastre privind confidențialitatea.

Colectarea și utilizarea informațiilor personale

Colectăm numai informațiile personale pe care le furnizați voluntar prin intermediul formularului de contact sau prin corespondență prin e-mail. Aceste informații pot include numele dvs., adresa dvs. de e-mail și orice alte detalii pe care ați alege să le furnizați.

Utilizăm informațiile personale colectate în scopul de a vă oferi informațiile și serviciile solicitate, pentru a vă contacta în legătură cu solicitările dvs. și pentru a vă oferi actualizări și noutăți relevante despre activitatea noastră.

Protecția informațiilor personale

Asigurăm securitatea și confidențialitatea datelor dvs. personale prin utilizarea măsurilor tehnice și organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, modificarea, divulgarea sau distrugerea acestora. Totuși, trebuie să fiți conștienți că nicio metodă de transmitere sau stocare electronică nu este complet sigură, iar noi nu putem garanta securitatea absolută a datelor dvs. personale.

Divulgarea informațiilor

Nu vom dezvălui, vinde sau transfera datele dvs. personale către terți fără consimțământul dvs. explicit, cu excepția cazurilor prevăzute de lege.

Drepturile dvs.

Aveți dreptul de a solicita accesul, rectificarea sau ștergerea datelor personale pe care le deținem despre dvs. De asemenea, aveți dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor dvs. personale sau de a solicita restricționarea utilizării acestora. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați utilizând adresa de e-mail disponibilă pe site.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această politică de confidențialitate în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificări vor fi publicate pe site-ul nostru. Vă încurajăm să revisați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau preocupări referitoare la această politică de confidențialitate sau la modul în care prelucrăm datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa support@nelvor.ro